Betaalmogelijkheden

Bij design-stoelen.nl kunt u een bestelling op verschillende manieren betalen, namelijk:

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en makkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct een koppeling maakt met uw internetbankier programma bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de beveiligde en vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u al gewend bent. Design-stoelen.nl maakt gebruik van de iDEAL koppeling via een externe partij genaamd Mollie.

Bankoverschrijving
Design-stoelen.nl geeft de voorkeur aan betaling met iDEAL, omdat deze transacties direct zichtbaar zijn. Mocht u liever via bankoverschrijving willen betalen, dan is dat ook mogelijk. Via bankoverschrijving dient u wel rekening te houden met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van uw bank. In het bestelproces kiest u dan voor de betaalmethode “Via Bankoverschrijving”.

Vervolgens kunt u het orderbedrag overmaken op NL96RABO0145056686 t.n.v. Meubelaxi te Leeuwarden. Vermeldt in de omschrijving het bestelnummer (deze vindt u terug op de factuur in uw bevestigings e-mail). Mocht u betalen vanuit het buitenland, maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

IBAN: NL96RABO0145056686
BIC: RABONL2U

Bestellingen per bankoverschrijving blijven 7 dagen voor u gereserveerd. Is de betaling niet binnen 7 dagen voldaan, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Indien gewenst kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.